Campanii link-building

Link-building se refera la procesul de dezvoltare a legaturilor externe care duc catre site-ul tau; aceasta este o etapa extreme de importanta pentru a obtine rezultate remarcabile de trafic, pozitionare, popularitate si vizibilitate.

 

 

SEO Factory vine cu o echipa experimentata si cu tehnici “white hat” pentru a atrage linkuri de calitate catre site-ul tau. Pentru definirea strategiei unei campanii de link building este esentiala definirea tipurilor de legaturi de care ai nevoie pentru ca site-ul tau sa creasca in mod constant: linkuri la pagina principala (home), linkuri la pagini secundare (cum sunt paginile de produse ori de categorii), linkuri in care se regaseste numele afacerii tale ori brandul cu care te identifici, linkuri ce contin cuvintele sau expresiile cheie tintite
Etapa care precede campania de link building este esentiala: echipa noastra de consultant si specialisti SEO identifica ce tipuri de linkuri iti sunt necesare pentru o crestere constanta a afacerii tale online si efectueaza o analiza detaliata a linkurilor existente deja in site-ul actual. Pentru o privire de ansamblu si pentru o mai buna intelegere a situatiei initiale, vei primi o clasare initiala a site-ului tau pe anumite cuvinte si expresii cheie, comparative cu principalii tai competitori.
Daca vrei sa dezvolti imaginea companiei si sa transformi o marca iregistrata intr-un brand, contacteaza-ne!

sefactory icon7 80x80
Creare continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

mai mult
sefactory icon4 80x80
Campanii Social Media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

mai mult
sefactory icon2 80x80
Campanii Adwords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

mai mult
sefactory icon8 80x80
Landing Page/ Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

mai mult

Despre seo factory

Intr-o firma buna, lucrurile merg bine. Intr-o fabrica, insa, ele merg “ca unse”. Si tot unsi, dar cu toate alifiile, sunt si oamenii care utilizeaza metode creative si durabile pentru a te aduce pe prima pagina in cele mai importante motoare de cautare: Google, Bing si Yahoo!. 

Furnizam solutii personalizate rapid si eficient:

Noi punem afacerea ta pe primul loc!


Mai mult...

Cere oferta

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input