Campanii link-building

Link-building se refera la procesul de dezvoltare a legaturilor externe care duc catre site-ul tau; aceasta este o etapa extreme de importanta pentru a obtine rezultate remarcabile de trafic, pozitionare, popularitate si vizibilitate.


Strategii de link-building

SEO Factory vine cu o echipa experimentata si cu tehnici “white hat” pentru a atrage linkuri de calitate catre site-ul tau. Pentru definirea strategiei unei campanii de link buildingeste esentiala definirea tipurilor de legaturi de care ai nevoie pentru ca site-ul tau sa creasca in mod constant: linkuri la pagina principala (home), linkuri la pagini secundare (cum sunt paginile de produse ori de categorii), linkuri in care se regaseste numele afacerii tale ori brandul cu care te identifici, linkuri ce contin cuvintele sau expresiile cheie tintite.Benficiile link-building-ului

Etapa care precede campania de link building este esentiala: echipa noastra de consultant si specialisti SEO identifica ce tipuri de linkuri iti sunt necesare pentru o crestere constanta a afacerii tale online si efectueaza o analiza detaliata a linkurilor existente deja in site-ul actual. Pentru o privire de ansamblu si pentru o mai buna intelegere a situatiei initiale, vei primi o clasare initiala a site-ului tau pe anumite cuvinte si expresii cheie, comparative cu principalii tai competitori.
Daca vrei sa dezvolti imaginea companiei si sa transformi o marca iregistrata intr-un brand, contacteaza-ne!
Servicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Vezi detalii

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Vezi detalii

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Vezi detalii

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Vezi detalii

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Vezi detalii

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Vezi detalii

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Vezi detalii