Campanii social media

Marketingul prin intermediul retelelor de socializare trebuie sa devina o parte integranta a mixului de marketing pentru orice companie competitiva si profitabila.

Site-urile de social media (cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram etc.) ofera, pentru prima data, posibilitatea afacerilor de a intra in legatura directa cu clientii; aceste canale de comunicare directe deschid posibilitati noi de promovare si promit rezultate mult mai bune si direct masurabile, comparativ cu publicitatea traditionala.

Atunci cand Social Media Marketing (SMM) este o parte a procesului de optimizare, acesta devine SMO – un acronim care se traduce prin optimizare social media. Acest termen se refera la procesul complex de optimizare a continutului si de organizare a informatiei pentru distribuirea pe conturile sociale.
Media sociale pot aduce un plus de valoare companiei tale ori brandului pe care il construiesti daca reusesti sa iti pui clientii pe primul loc si sa le oferi informatii exclusive si valoroase, ori daca reusesti sa iti implicit clientii si potentialii clienti in discutii despre serviciile/produsele pe care le oferi. Pentru campanii social media masurabile si eficiente, contacteaza-ne!

sefactory icon6 80x80
Optimizare site (SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

mai mult
sefactory icon1 80x80
Dezvoltare web

Dezvoltarea web poate varia de la o simpla pagina cu text pana la aplicatii internet dintre cele mai complexe, afaceri electronice si servicii de media sociale.

mai mult
sefactory icon3 80x80
Comert electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

mai mult
sefactory icon5 80x80
Campanii link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

mai mult

Despre seo factory

Intr-o firma buna, lucrurile merg bine. Intr-o fabrica, insa, ele merg “ca unse”. Si tot unsi, dar cu toate alifiile, sunt si oamenii care utilizeaza metode creative si durabile pentru a te aduce pe prima pagina in cele mai importante motoare de cautare: Google, Bing si Yahoo!. 

Furnizam solutii personalizate rapid si eficient:

Noi punem afacerea ta pe primul loc!


Mai mult...

Cere oferta

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input