COMERT ELECTRONIC

Traficul de calitate aduce, la randul sau, vanzari bune si o rata de conversie crescuta.

Daca te gandesti sa iti incepi sau sa iti extinzi afacerile in sfera digitala, echipa SEO Factory te poate ajuta sa ai un magazin online usor de gasit si mereu pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Crearea unui magazin online si optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare reprezinta procese separate si complexe, care au ca finalitate atragerea mai multor vizitatori. Traficul de calitate aduce, la randul sau, vanzari bune si o rata de conversie crescuta.
Daca te gandesti sa iti incepi sau sa iti extinzi afacerile in sfera digitala, echipa SEO Factory te poate ajuta sa ai un magazin online usor de gasit si mereu pe prima pagina a motoarelor de cautare. Asemenea oricarei alte afaceri din mediul offline, atunci cand te ocupi de comert electronic principala nevoie este sa te adresezi clinetilor potriviti pentru a incepe sa iti monetizezi produsele ori serviciile. Si locul cel mai bun pentru a fi usor de gasit de catre potentialii clienti este pe prima pagina a motoarelor de cautare.
Pentru a obtine aceste lucruri, echipa noastra de specialist se asigura, de fiecare data, ca proiectul pe care il dezvolta respecta cateva reguli esentiale:

Un magazin online trebuie sa aiba o structura usor de navigat si de inteles;

Imaginile, clipurile si fisierele audio trebuie sa fie optimizate pentru timpi de incarcare cat mai mici;
O strategie eficienta de continut este cruciala;
Noi folosim cuvinte si expresii cheie in continut si in URL-uri
Furnizam site-uri care ofera vizitatorilor o experienta placuta, pentru ca acestia sa revina cu drag.
Fie ca te gandesti sa-ti muti afacerea traditionala in mediul online, fie ca vrei rezultate mai bune pentru un magazine online deja existent, nu ezita sa ne contactezi!

sefactory icon7 80x80
Creare continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

mai mult
sefactory icon4 80x80
Campanii Social Media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

mai mult
sefactory icon2 80x80
Campanii Adwords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

mai mult
sefactory icon8 80x80
Landing Page/ Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

mai mult

Despre seo factory

Intr-o firma buna, lucrurile merg bine. Intr-o fabrica, insa, ele merg “ca unse”. Si tot unsi, dar cu toate alifiile, sunt si oamenii care utilizeaza metode creative si durabile pentru a te aduce pe prima pagina in cele mai importante motoare de cautare: Google, Bing si Yahoo!. 

Furnizam solutii personalizate rapid si eficient:

Noi punem afacerea ta pe primul loc!


Mai mult...

Cere oferta

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input