Comert electronic

Daca te gandesti sa iti incepi sau sa iti extinzi afacerile in sfera digitala, echipa SEO Factory te poate ajuta sa ai un magazin online usor de gasit si mereu pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Servicii comert electronic

Traficul de calitate aduce, la randul sau, vanzari bune si o rata de conversie crescuta.

Creare magazin online

Crearea unui magazin online si optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare reprezinta procese separate si complexe, care au ca finalitate atragerea mai multor vizitatori. Traficul de calitate aduce, la randul sau, vanzari bune si o rata de conversie crescuta.

Daca te gandesti sa iti incepi sau sa iti extinzi afacerile in sfera digitala, echipa SEO Factory te poate ajuta sa ai un magazin online usor de gasit si mereu pe prima pagina a motoarelor de cautare. Asemenea oricarei alte afaceri din mediul offline, atunci cand te ocupi de comert electronic principala nevoie este sa te adresezi clinetilor potriviti pentru a incepe sa iti monetizezi produsele ori serviciile.

Si locul cel mai bun pentru a fi usor de gasit de catre potentialii clienti este pe prima pagina a motoarelor de cautare.Creaza magazinul online pe care il doresti

Usor de gasit, usor de utilizat, cu trafic de calitate. Acestea sunt atributele unui magazin online de succes.

Pentru a obtine aceste lucruri, echipa noastra de specialist se asigura, de fiecare data, ca proiectul pe care il dezvolta respecta cateva reguli esentiale:


Furnizam site-uri care ofera vizitatorilor o experienta placuta, pentru ca acestia sa revina cu drag.

Fie ca te gandesti sa-ti muti afacerea traditionala in mediul online, fie ca vrei rezultate mai bune pentru un magazine online deja existent, nu ezita sa ne contactezi!

Un magazin online trebuie sa aiba o structura usor de navigat si de inteles, atat pentru oamenii care il viziteaza, cat si pentru botii de indexare ale motoarelor de cautare;

Imaginile, clipurile si fisierele audio trebuie sa fie optimizate pentru timpi de incarcare cat mai mici;

O strategie eficienta de continut este importanta pentru a aduce si pastra vizitatorii pe site;

Pentru a asigura relevanta site-ului in cautari, noi folosim cuvinte si expresii cheie in continut si in URL-uri


Servicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Vezi detalii

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Vezi detalii

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Vezi detalii

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Vezi detalii

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Vezi detalii

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Vezi detalii

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Vezi detalii