Creare continut

Orice afacere online are nevoie de o strategie solida legata de continutul site-ului.

Tocmai de aceea noi, echipa de la SEO Factory iti ofera una dintre cele mai sigure metode de a avansa in rezultatele cautarilor: te ajutam sa te prezinti in fata clientilor tai cu o imagine digitala impecabila, dublata de continut online corect, coerent si interesant pentru utilizatori.
Creare continut relevant

In lumea virtuala, continutul este rege; acest lucru se intampla mai ales datorita faptului ca o mare parte din procesul de optimizare si promovare SEO se bazeaza pe continut. Algoritmii motoarelor de cautare si cele mai noi actualizari facute de Google, de exemplu, functioneaza pe baza evidentierii cotinutului relevant pentru cautarea facuta. In lumea virtuala, continutul este rege; acest lucru se intampla mai ales datorita faptului ca o mare parte din procesul de optimizare si promovare SEO se bazeaza pe continut. Algoritmii motoarelor de cautare si cele mai noi actualizari facute de Google, de exemplu, functioneaza pe baza evidentierii cotinutului relevant pentru cautarea facuta.
Optimizarea continutului online trebuie sa tina cont de trei lucruri importante:

  • obiectivele afacerii (continutul trebuie sa reflecte exact valorile pe care le reprezinta compania ta)
  • publicul tinta (continutul trebuie adaptat la tipul de public pentru care este scris)
  • relevanta pentru alte site-uri din industrie (continutul trebuie sa furnizeze informatii corecte si relevante despre tipul de afacere pe care o dezvolti)


Echipa SEO Factory furnizeaza continut de calitate, proaspat, bine documentat, correct si unic, ce iti poate garanta vizibilitatea site-ului, prelungirea existentei online si satisfacerea tuturor obiectivelor SEO.
Pentru continut corect, coerent si de calitate iti punem la dispozitie echipa noastra de copywriteri. Orice afacere online are nevoie de o strategie solida legata de continutul site-ului. Tocmai de aceea noi, echipa de la SEO Factory iti ofera una dintre cele mai sigure metode de a avansa in rezultatele cautarilor: te ajutam sa furnizezi clientilor tai nu doar servicii si produse impecabile, ci si continut online care sa fie corect, coerent si interesant pentru utilizatori. Echipa SEO Factory furnizeaza continut de calitate, proaspat, bine documentat, correct si unic, ce iti poate garanta vizibilitatea site-ului, prelungirea existentei online si satisfacerea tuturor obiectivelor SEO. Pentru continut corect, coerent si de calitate iti punem la dispozitie echipa noastra de copywriteri.
Servicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Vezi detalii

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Vezi detalii

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Vezi detalii

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Vezi detalii

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Vezi detalii

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Vezi detalii

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Vezi detalii