Landing page/newsletter

Un landing page (sau o pagina de aterizare, cum se traduce in romana) este o pagina special creata pentru a converti vizitatorii in lead-uri sau in clienti.

Aceasta corespunde unui obiectiv de marketing si are intotdeauna scop de conversie.

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare. Tocmai de aceea structura ei este bine definita si trebuie sa includa in mod obligatoriu descrierea ofertei propuse vizitatorilor, precum si un buton de “call-to-action” care sa ii transforme pe acestia in clienti.
Spre deosebire de landing page, newsletter-ul ajunge catre publicul tinta prin intermediul casutei de e-mail. O alta deosebire majora intre un landing-page si un newsletter este ca prima se adreseaza unu public larg, iar cel de-al doilea se adreseaza unui public care a fost sau este interesat de produsul ori serviciile pe care le oferi; un newsletter se distribuie doar catre baze de date existente si cu o relevana dovedita.
Impreuna cu noi puteti pune la punct un newsletter (cu frecventa saptamanala, lunara etc.) al carui continut este scris cu un scop anume (pentru a informa, pentru a promova, pentru a anunta o oferta etc.) si care este disponibil doar pentru persoanele abonate. Acest lucru contribuie nu doar la la nevoia de a-ti face afacerea cunoscuta, ci si la nevoia clientilor tai de a se simti importanti.
Obtine sprijinul si expertiza noastra in crearea de landing-page-uri si de newsletter, contacteaza-ne!

sefactory icon6 80x80
Optimizare site (SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

mai mult
sefactory icon1 80x80
Dezvoltare web

Dezvoltarea web poate varia de la o simpla pagina cu text pana la aplicatii internet dintre cele mai complexe, afaceri electronice si servicii de media sociale.

mai mult
sefactory icon3 80x80
Comert electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

mai mult
sefactory icon5 80x80
Campanii link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

mai mult

Despre seo factory

Intr-o firma buna, lucrurile merg bine. Intr-o fabrica, insa, ele merg “ca unse”. Si tot unsi, dar cu toate alifiile, sunt si oamenii care utilizeaza metode creative si durabile pentru a te aduce pe prima pagina in cele mai importante motoare de cautare: Google, Bing si Yahoo!. 

Furnizam solutii personalizate rapid si eficient:

Noi punem afacerea ta pe primul loc!


Mai mult...

Cere oferta

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input