Managementul reputatiei online

Imaginea este un lucru foarte greu de dobandit si foarte usor de pierdut, iar acest lucru este cu atat mai adevarat in mediul online. Un singur comentariu nefavorabil iti poate ruina intreaga munca si poate descuraja potentialii clienti.

De aceea managementul reputatiei online a devenit o parte esentiala a procesului de optimizare.


Gestionarea imaginii brandului tau

Managementul reputatiei online se refera la promovarea comentariilor pozitive si a articolelor favorabile si la gestionarea parerilor negative care ar putea aparea in primele trei pagini ale motoarelor de cautare, in contextual in care aplicatiile mobile si site-urile permit atat clientilor, cat si competitorilor sa arunce orice fel de informative pe internet cu doar cateva click-uri.
Aceasta transparenta este – cu siguranta – un lucru bun in ceea ce priveste comunicarea intre compania ta si clientii ori potentialii ei clienti. Dezavantajul este ca orice persoana rau-intentionata iti poate distruge reputatia cu un efort minim.Gestionarea reputatiei online

De fapt, motoarele de cautare (in speta, Google) ofera cateva sfaturi celor interesati, referitoare la gestionarea reputatiei online cu ajutorul rezultatelor returnate de cautari. Noi am combinat aceste sfaturi cu experienta de pana acum si am dezvoltat solutii eficiente bazate pe strategii pe timp scurt, mediu si lung pentru rezultate durabile.
Daca simti ca reputatia ta online este in pericol, nu ezita sa ne contactezi!
Servicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Vezi detalii

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Vezi detalii

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Vezi detalii

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Vezi detalii

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Vezi detalii

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Vezi detalii

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Vezi detalii