Managementul reputatiei online

Imaginea este un lucru foarte greu de dobandit si foarte usor de pierdut, iar acest lucru este cu atat mai adevarat in mediul online. Un singur comentariu nefavorabil iti poate ruina intreaga munca si poate descuraja potentialii clienti.

De aceea managementul reputatiei online a devenit o parte esentiala a procesului de optimizare.

Managementul reputatiei online se refera la promovarea comentariilor pozitive si a articolelor favorabile si la gestionarea parerilor negative care ar putea aparea in primele trei pagini ale motoarelor de cautare, in contextual in care aplicatiile mobile si site-urile permit atat clientilor, cat si competitorilor sa arunce orice fel de informative pe internet cu doar cateva click-uri.
Aceasta transparenta este – cu siguranta – un lucru bun in ceea ce priveste comunicarea intre compania ta si clientii ori potentialii ei clienti. Dezavantajul este ca orice persoana rau-intentionata iti poate distruge reputatia cu un efort minim.
De fapt, motoarele de cautare (in speta, Google) ofera cateva sfaturi celor interesati, referitoare la gestionarea reputatiei online cu ajutorul rezultatelor returnate de cautari. Noi am combinat aceste sfaturi cu experienta de pana acum si am dezvoltat solutii eficiente bazate pe strategii pe timp scurt, mediu si lung pentru rezultate durabile.
Daca simti ca reputatia ta online este in pericol, nu ezita sa ne contactezi!

sefactory icon6 80x80
Optimizare site (SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

mai mult
sefactory icon1 80x80
Dezvoltare web

Dezvoltarea web poate varia de la o simpla pagina cu text pana la aplicatii internet dintre cele mai complexe, afaceri electronice si servicii de media sociale.

mai mult
sefactory icon3 80x80
Comert electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

mai mult
sefactory icon5 80x80
Campanii link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

mai mult

Despre seo factory

Intr-o firma buna, lucrurile merg bine. Intr-o fabrica, insa, ele merg “ca unse”. Si tot unsi, dar cu toate alifiile, sunt si oamenii care utilizeaza metode creative si durabile pentru a te aduce pe prima pagina in cele mai importante motoare de cautare: Google, Bing si Yahoo!. 

Furnizam solutii personalizate rapid si eficient:

Noi punem afacerea ta pe primul loc!


Mai mult...

Cere oferta

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input