Servicii de optimizare site (SEO)

Desi mai toate site-urile sunt optimizate, unul singur poate fi pe primul loc. Optimizarea pentru motoarele de cautare este, in online, echivalentul reclamei platite la TV. Nu vrei sa fii pe buzele tuturor?Termenul optimizare SEO este un pleonasm.

SEO este acronimul expresiei Search Engine Optimization, care se traduce in limba romana prin “optimizare pentu motoarele de cautare”. Asadar, atunci cand spunem optimizare SEO facem, de fapt, o eroare gramaticala. Insa acest termen a devenit atat de utilizat in limbajul de specialitate, incat are – in prezent – mii de cautari lunare.


Analiza site web

Oricum s-ar numi, e cert faptul ca optimizarea pentru motoarele de cautare este esentiala pentru orice site competitiv si productiv.

La Seo Factory vrem sa valorificam fiecare cuvant-cheie si fiecare expresie pentru a gasi unghiuri de abordare noi si interesante, asa ca nu iti oferim doar “optimizare SEO” , ci servicii SEO cu adevarat profesionale.

Noi punem afacerea ta pe primul loc!Servicii SEO masurabile si eficiente

In viziunea SEO Factory, cea mai importanta unealta de marketing este reprezentata de marile motoare de cautare

In lumina acesui lucru, orice site care isi doreste o prezenta online proeminenta si influenta trebuie sa sufere un proces de optimizare SEO inainte de a produce rezultatele dorite.Ca sa fii pe primul loc, trebuie sa treci alaturi de noi prin etapele de optimizare SEO:

EVALUARE

Fiecare afacere este diferita, iar primul pas, atunci cand iti oferim servicii SEO, este sa ne familiarizam cu felul in care functioneaza afacerea ta si cu telurile pe care le-ai stabilit. Asta ne ajuta sa exploram toate oportunitatile de dezvoltare pentru ca ce este important pentru tine este important si pentru noi.

STRATEGIE

Norocul nu face parte din vocabularul nostru; noi ne bazam pe tehnici de marketing indelung studiate si testate, pliate pe nevoile tale specifice atunci cand vine vorba de servicii SEO. Iti putem livra de fiecare data solutiile dorite pentru ca utilizam tehnici punctuale si transparente, cu rezultate usor de cuantificat.

IMPLEMENTARE

Internetul este in continua schimbare iar profesionistii nostri utilizeaza cele mai populare canale sociale si software de ultima generatie pentru a-ti face afacerea remarcabila prin intermediul serviciilor SEO. Succesul tau este si succesul nostru, iar misiunea noastra este sa te punem mereu pe primul loc.

ANALIZA

Poti sa vezi exact modul in care serviciile noastre te ajuta. Noi monitorizam progresul si analizam rezultatele serviciilor SEO, apoi iti furnizam un raport complet si usor de inteles despre cum influenteaza traficul si vizitele pe site vanzarile tale si care este indicele de randament al investitiilor de pana acum.


Servicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Vezi detalii

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Vezi detalii

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Vezi detalii

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Vezi detalii

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Vezi detalii

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Vezi detalii

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Vezi detalii