Agentie marketing online

Seo Factory este o agentie digital full-service din Bucuresti, specializata in SEO, PPC (Google Adwords, Facebook Ads), strategii creative de digital marketing, dezvoltare si gazduire web. Crestem neintrerupt din 2007 si tintim mereu spre noi orizonturi si inaltimi, transformand ideile si afacerile clientilor nostri in branduri stabile.

Promovarea online este un proces complex, vital pentru un business de succes, un instrument prin care o persoana sau o companie face cunoscut publicului ceea ce promoveaza prin intermediul mediului online.

Conform statisticilor, 63% dintre romani folosesc internetul pentru a se informa in legatura cu produsele sau serviciile de care au nevoie.

O agentie de marketing online te poate ajuta sa creezi strategii potrivite pentru dezvoltarea afacerii tale, astfel incat sa intri in contact direct cu potentialii clienti, sa iti promovezi eficient produsul sau serviciile si sa ai un control mai bun asupra mesajelor comunicate. De asemenea, obtii un feedback in timp real, iar costurile sunt mai reduse fata de publicitatea traditionala.

DE CE NOI?

PROFESIONALISM

Ne alocam timpul necesar pentru intelegerea in profunzime a afacerii, competitiei si clientilor tai, astfel incat sa livram solutii reale si rezultate

EXPERIENTA

Ne dezvoltam continuu, fiind la curent cu ultimile tendinte din domeniu, folosim instrumente profesionale de optimizare si promovare;

DEZVOLTARE

Punem accentul pe rata de conversie, mizand pe cresterea si dezvoltarea business-ului tau pe termen lung;

SOLUTII PERSONALIZATE

Oferim rapoarte amanuntite si suntem mereu aproapre de tine pentru a-ti oferi solutii personalizate si raspuns la orice intrebare;

EFICIENTA

Afacerea ta este importanta pentru noi, de aceea crestem traficul, vanzarile si numarul de clienti, combinand cele mai eficiente metode, asa incat sa salvezi timp si bani.

SERVICII COMPLEXE

Oferim servicii complete digital : hosting, web development, copywriting, SEO, PPC, astfel incat sa acoperim tot ce inseamna dezvoltare si promovare online pentru business-ul tau


Promovare SEO

In fiecare zi, tot mai multi oameni cauta serviciile si produsele de care au nevoie prin intermediul motoarelor de cautare, iar 90% dintre ei vor alege linkurile de pe prima pagina. Pentru ca afacerea ta sa se afle acolo, este important sa ai o strategie de continut atent conceputa printr-o optimizare organica profesionista trecand prin etapele de optimizare SEO: evaluare, strategie, implementare si analiza. Noi oferim servicii SEO de optimizare onsite si offsite astfel incat website-ul tau sa aiba cea mai buna vizibiltate si sa fie afisat pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Campanii PPC (Adwords)

O campanie Adwords presupune mult mai mult decat afisarea unor reclame platite. Este important ca acestea sa ajunga la persoanele direct interesate de produsele sau serviciile tale. In functie de obiectivele tale, noi iti oferim o campanie Adwords care sa iti avantajeze afacerea, prin atentie sporita la detaiile care o fac de succes si monitorizare in timp real, cu strategii personalizate in functie de fiecare client.

Gazduire website

Indiferent in ce etapa a dezvoltarii se afla website-ului tau, pentru a intra in contact cu utilizatorii ai nevoie de un serviciu de hosting. Noi iti punem la dispozitie tehnologiile necesare pentru ca site-ul tau sa functioneze online, prin intermediul unui pachet de servicii profesionale de hosting. Astfel vei beneficia de trafic nenimitat, servicii de asistenta, optimizare si siguranta permanenta in mediul online.

Dezvoltare web

Orice tip de proiect web ai avea, noi iti punem la dispozitie servicii de web development complexe si personalizate in functie de preferintele si nevoile tale. Fie ca ai sau iti doresti sa creezi un website de la zero, sa il dezvolti sau sa ii aduci imbunatatiri, prin intermedul limbajelor de programare, testare si asigurarea calitatii software, noi iti oferim servicii complete de web development.


Cere oferta

Numele complet*

Email*

Telefon*

Website*

Mesaj*

Contacteaza-ne


Vrei sa te promovezi eficient in mediul online?
Avem solutiile potrivite pentru tine. Intra in legatura cu un specialist!
021 528 01 68
Program: 9:00 - 17:30


Suna acum

Suna
Cere oferta