Campanii AdWords

Putini dintre cei care nu se ocupa de optimizare stiu ce reprezinta AdWord si inca si mai putini stiu sa explice exact de ce campaniile derulate prin intermediul acestui serviciu sunt benefice pentru un process de optimizare.


AdWords – serviciu de reclama platita

AdWords este un serviciu de publicitate online oferit de Google, cel mai mare si cel mai utilizat motor de cautare din sfera virtuala. Acest serviciu se adreseaza companiilor care cauta rezultate immediate, fara un accent prea mare pe durabilitatea acestor rezultate.
AdWords ofera clientilor platitori posibilitatea de a afisa un anunt pe prima pagina (in partile superioara si inferioara a paginii, precum si in laterala dreapta). Acesta va fi afisat doar la introducerea unor anumitor termeni de interogare iar initiatorul anuntului nu va plati decat in momentul in care un vizitator interesat da click pe anuntul respectiv.Campanii de publicitate prin AdWords

Campaniile de publicitate prin intermediul serviciului AdWords sunt extreme de eficiente, mai ales datorita capacitatii extreme de targetare a audientei. Anuntul tau poate fi vizualizat doar de un grup bine definit de utilizatori, care indeplinesc concomitent mai multe conditii (legate de varsta, sex, preferinte, obiceiuri de consum etc.)
Pentru campanii AdWords targetate cu precizie elvetiana, nu ezita sa ne contactezi!
Servicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Vezi detalii

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Vezi detalii

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Vezi detalii

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Vezi detalii

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Vezi detalii

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Vezi detalii

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Vezi detalii