Campanii social media

Marketingul prin intermediul retelelor de socializare trebuie sa devina o parte integranta a mixului de marketing pentru orice companie competitiva si profitabila.


Promovare in social media

Site-urile de social media (cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram etc.) ofera, pentru prima data, posibilitatea afacerilor de a intra in legatura directa cu clientii; aceste canale de comunicare directe deschid posibilitati noi de promovare si promit rezultate mult mai bune si direct masurabile, comparativ cu publicitatea traditionala.Social Media Marketing

Atunci cand Social Media Marketing (SMM) este o parte a procesului de optimizare, acesta devine SMO – un acronim care se traduce prin optimizare social media. Acest termen se refera la procesul complex de optimizare a continutului si de organizare a informatiei pentru distribuirea pe conturile sociale.
Media sociale pot aduce un plus de valoare companiei tale ori brandului pe care il construiesti daca reusesti sa iti pui clientii pe primul loc si sa le oferi informatii exclusive si valoroase, ori daca reusesti sa iti implicit clientii si potentialii clienti in discutii despre serviciile/produsele pe care le oferi. Pentru campanii social media masurabile si eficiente, contacteaza-ne!
Servicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Vezi detalii

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Vezi detalii

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Vezi detalii

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Vezi detalii

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Vezi detalii

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Vezi detalii

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Vezi detalii