CINE SUNTEM?

Seo Factory este o firma SEO din Bucuresti, specializata in SEO, PPC (Google Adwords, Facebook Ads), strategii creative de digital marketing, dezvoltare si gazduire web. Crestem neintrerupt din 2007 si tintim mereu spre noi orizonturi si inaltimi, transformand ideile si afacerile clientilor nostri in branduri stabile.

Promovare Social Media

Pentru orice business de succes, prezenta in Social Media a devenit obligatorie pentru ca ofera, pe langa posibilitatea de a intra in legatura directa publicul, si multiple oportunitati de promovare. Prin postari periodice relevante se poate obtine o expunere mai buna a afacerii in vederea targetarii cat mai multor potentiali clienti.

Site-urile social media, cum sunt Facebook, Twitter, Instagram etc., mizeaza pe interactiunea sociala, tocmai de aceea rezultatele obtinute din marketingul prin intermediul lor sunt direct masurabile si superioare celor oferite de publicitatea traditionala.

Cu toate acestea, retelele sociale au secrete stiute doar de specialistii cu experienta. Daca esti nou in domeniu, s-ar putea sa crezi ca ai nevoie de doar de cateva postari, un numar ridicat de like-uri si followes, dar succesul unui cont presupune mult mai mult de atat pentru ca, utilizate in mod corespunzator, retelele sociale pot transforma comunicarea in dialoguri interactive, pot genera vanzari, fideliza clientii si, mai ales, pot oferi feedback real al performantei tale. Prin atentia la detalii si implementarea unor strategii optime de marketing, afacerea ta poate obtine o baza de date valoroasa de clienti si potentiali clienti interesati sa testeze produsele sau serviciile tale si sa ramana la curent cu noutatile businessului tau.

DE CE NOI?

PROFESIONALISM

Ne alocam timpul necesar pentru intelegerea in profunzime a afacerii, competitiei si clientilor tai, astfel incat sa livram solutii reale si rezultate

EXPERIENTA

Ne dezvoltam continuu, fiind la curent cu ultimile tendinte din domeniu, folosim instrumente profesionale de optimizare si promovare;

DEZVOLTARE

Punem accentul pe rata de conversie, mizand pe cresterea si dezvoltarea business-ului tau pe termen lung;

SOLUTII PERSONALIZATE

Oferim rapoarte amanuntite si suntem mereu aproapre de tine pentru a-ti oferi solutii personalizate si raspuns la orice intrebare;

EFICIENTA

Afacerea ta este importanta pentru noi, de aceea crestem traficul, vanzarile si numarul de clienti, combinand cele mai eficiente metode, asa incat sa salvezi timp si bani.

SERVICII COMPLEXE

Oferim servicii complete digital : hosting, web development, copywriting, SEO, PPC, astfel incat sa acoperim tot ce inseamna dezvoltare si promovare online pentru business-ul tau


Campanii Social Media

Echipa SEO Factory te poate ajuta in promovarea pe retelele sociale, creand continut original relevant, care reuseste sa angajeaze utilizatorii intr-o comunicare directa in vederea construirii unui public care sa-ti ajute afacerea sa creasca exponential. Acest lucru se realizeaza pornind de la intelegerea businessului tau, a publicului tinta si competitiei pentru a reusi sa concepem strategia de promovare potrivita tie. Combinam atentia la detalii, ora la care se publica o postare si raspunsul prompt la comentariile utilizatorilor, de exemplu, cu campanii de content marketing, design grafic si aplicatii cu scopul de a-ti creste considerabil vanzarile. In plus, ne ocupam de optimizarea continului si de oraganizarea informatiei ce urmeaza a fi distribuite pe conturile sociale. Acest proces, cunoscut sub denumirea de SMO (social media optimization) aduce un plus de valoare campaniilor aplicate. Pentru campanii social media masurabile si eficiente, nu ezita sa ne contactezi!


Cere oferta

Numele complet*

Email*

Telefon*

Website*

Mesaj*

Contacteaza-ne


Vrei sa te promovezi eficient in mediul online?
Avem solutiile potrivite pentru tine. Intra in legatura cu un specialist!
021 528 01 68
Program: 9:00 - 17:30


Suna acum

Suna
Cere oferta