Landing page/newsletter

Un landing page (sau o pagina de aterizare, cum se traduce in romana) este o pagina special creata pentru a converti vizitatorii in lead-uri sau in clienti.

Aceasta corespunde unui obiectiv de marketing si are intotdeauna scop de conversie.


Ce este un landing page?

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare. Tocmai de aceea structura ei este bine definita si trebuie sa includa in mod obligatoriu descrierea ofertei propuse vizitatorilor, precum si un buton de “call-to-action” care sa ii transforme pe acestia in clienti.
Spre deosebire de landing page, newsletter-ul ajunge catre publicul tinta prin intermediul casutei de e-mail. O alta deosebire majora intre un landing-page si un newsletter este ca prima se adreseaza unu public larg, iar cel de-al doilea se adreseaza unui public care a fost sau este interesat de produsul ori serviciile pe care le oferi; un newsletter se distribuie doar catre baze de date existente si cu o relevana dovedita.Benficiile realizarii de landing page

Impreuna cu noi puteti pune la punct un newsletter (cu frecventa saptamanala, lunara etc.) al carui continut este scris cu un scop anume (pentru a informa, pentru a promova, pentru a anunta o oferta etc.) si care este disponibil doar pentru persoanele abonate. Acest lucru contribuie nu doar la la nevoia de a-ti face afacerea cunoscuta, ci si la nevoia clientilor tai de a se simti importanti.
Obtine sprijinul si expertiza noastra in crearea de landing-page-uri si de newsletter, contacteaza-ne!
Servicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Vezi detalii

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Vezi detalii

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Vezi detalii

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Vezi detalii

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Vezi detalii

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Vezi detalii

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Vezi detalii