Promovare site Online

Seo Factory este o agentie digital full-service din Bucuresti, specializata in SEO, PPC (Google Adwords, Facebook Ads), strategii creative de digital marketing, dezvoltare si gazduire web. Crestem neintrerupt din 2007 si tintim mereu spre noi orizonturi si inaltimi, transformand ideile si afacerile clientilor nostri in branduri stabile.

Seo Factory iti pune la dispozitie strategii potrivite pentru cresterea afacerii tale, de la servicii SEO si dezvoltare, la solutii complete de marketing digital, asa incat sa intri in contact direct cu potentialii clienti si sa te promovezi eficient.

Suntem constienti ca fiecare business are o abordare proprie, prin urmare, necesita servicii de marketing persoanlizate care sa creeze mesaje specifice relevante, sa isi atinga publicul tinta si sa obtina rezultatele scontate.

DE CE NOI?

PROFESIONALISM

Ne alocam timpul necesar pentru intelegerea in profunzime a afacerii, competitiei si clientilor tai, astfel incat sa livram solutii reale si rezultate

EXPERIENTA

Ne dezvoltam continuu, fiind la curent cu ultimile tendinte din domeniu, folosim instrumente profesionale de optimizare si promovare;

DEZVOLTARE

Punem accentul pe rata de conversie, mizand pe cresterea si dezvoltarea business-ului tau pe termen lung;

SOLUTII PERSONALIZATE

Oferim rapoarte amanuntite si suntem mereu aproapre de tine pentru a-ti oferi solutii personalizate si raspuns la orice intrebare;

EFICIENTA

Afacerea ta este importanta pentru noi, de aceea crestem traficul, vanzarile si numarul de clienti, combinand cele mai eficiente metode, asa incat sa salvezi timp si bani.

SERVICII COMPLEXE

Oferim servicii complete digital : hosting, web development, copywriting, SEO, PPC, astfel incat sa acoperim tot ce inseamna dezvoltare si promovare online pentru business-ul tau


Servicii de promovare

Iti oferim servicii complete de publicitate si promovare online, orientate pe obiectivele si caracteristicile proprii afacerii tale. Asta inseamna ca ne alocam timpul necesar pentru familiarizarea si intelegerea in profunzime a business-ului tau, asa incat sa stabilim cu exactitate care sunt pasii urmatori necesari in demararea si implementarea proiectelor de promovare. Analizam si dezvoltam campanii integrate de marketing, consultanta de management si marketing particulara fiecarui client, optimizare seo, campanii Facebook si AdWords.

Echipa Seo Factory cunoaste specificatiile unei configurari si optimizari corecte pentru ca o campanie sa aiba succes si sa te faca vizibil in online. Specialistii nostri concep campanii PPC pentru mediile sociale si nu numai, cu mesaje clare pentru public, astfel incat sa inregistrezi cresteri lunare vizibile a numarului de clienti care apeleaza la serviciile tale. Optimizeaza si monitorizeaza permanent evolutia campanilor, rata de conversie si iti ofera feedback real. De asemeanea, iti ofera solutii explicite pentru o mai buna performanta in promovarea Google, Facebook, remarketing si Youtube, ceea ce pentru tine inseamna, practic, mai multi potentiali clienti si mai multe vanzari.

Dezvoltare si gazduire web

Pe langa promovarea online, te putem ajuta si cu dezvoltarea site-ului tau pentru ca, pana la urma, modul sau de prezentare poate influenta potentialii clienti sa opteze sau nu pentru serviciile oferite si, mai ales, sa revina. Procesul nostru de proiectare web consta in intelegerea viziunii si a obiectivelor tale, in cunoasterea cerintelor de audienta si particularitatilor business-ului tau, urmand sa livram rezultate conform asteptarilor. In plus, iti oferim si gazduire web, asa incat sa ai acces permanent si rapid la site-ul tau. Asta inseamna securitate completa a informatiei, back-up zilnic si trafic nerestrictionat.


Cere oferta

Numele complet*

Email*

Telefon*

Website*

Mesaj*

Contacteaza-ne


Vrei sa te promovezi eficient in mediul online?
Avem solutiile potrivite pentru tine. Intra in legatura cu un specialist!
021 528 01 68
Program: 9:00 - 17:30


Suna acum

Suna
Cere oferta