Servicii SEO Profesionale

SEO este un proces amplu de imbunatatire a vizibilitatii unui site web in motoarele de cautare.

O campanie de optimizare SEO se desfasoara in mai multe etape si se deruleaza pe o perioada de minim 6 – 8 luni. In acest interval de timp sunt realizate optimizari in site (on page si tehnice) cat si optimizari off page,  prin campanii de link building.

Avantajele serviciilor SEO sunt numeroase si de lunga durata. Aceasta strategie de marketing online ofera beneficii de durata atat economice, cat si de  de imagine (brand).

Pozitionarea superioara in motoarele de cautare ofera o crestere constanta a traficului in site si o rata de conversie mai ridicata, ceea ce duce la scaderea costului de atragere a unui nou client. Un beneficiu aditional este acela ca site-ul isi pastreaza in continuare pozitia superioara  in motoarele de cautare, chiar daca campania s-a incheiat.

Vizibilitatea crescuta online ofera un plus de incredere potentialului client , prin urmare permite o dezvoltare si o crestere constanta a companiei. Cumulate, toate aceste avantaje ale serviciiilor SEO se rezuma la economii importante pentru bugetul de promovare al companiilor.

Experienta acumulata in timp si numarul ridicat de clientii din diverse domenii de activitate ne-au permis intelegerea particularitatilor fiecarui tip de business.

Identificarea nevoilor clientilor si integrarea solutiilor in trend ne-au ajutat la dezvoltarea unor  proceduri de lucru conforme practicelor recomandate de catre motoarele de cautare pentru valorificarea maxima a oportunitatilor din piata.

servicii seo

Agentie partenera certificata Google!Audit site

Reprezinta prima etapa in procesul de implementare a campaniei SEO. Procesul de auditare consta in identificarea problemelor si oportunitatilor de imbunatatire a site-ului, la nivel tehnic, de experienta utilizator si content. In urma auditului se stabilesc prioritatile de lucru in site.

Research

Cercetarea interesului de cautare, analiza concurentei , stabilirea expresiilor cheie relevante pentru business, reprezinta etape importanta in crearea campaniilor SEO. Cercetarea se realizeaza alaturi de companii pentru a selecta expresiile relevante pentru business.

Optimizare on page

Pe baza expresiilor cheie selectate in etapa de research se dezvolta si se optimizeaza landing page-uri relevante interesului de cautare in baza metodologiei si a bunelor practici recomandate de motoarele de cautare. Optimizarea tag-urilor meta title si meta description, dezvoltarea continutului din pagina sau optimizarea imaginilor sunt doar cateva elemente ce tin optimizarea on page.

Optimizare off page

Crearea de continut relevant pentru atragerea de link-uri catre site de pe alte site-uri cu autoritate din domeniul, dezvoltarea de mentiuni in mediul social media, dezvoltarea de brand sunt alte surse folosite pentru a imbunatatii pozitionarea site-ului in motoarele de cautare.

Analiza si monitorizare

Analiza si monitorizarea evolutiei site-ului se realizeaza prin intermediul a 5 tool-uri profesionale. Cu ajutorul acestora se urmareste un numar ridicat de factori ce influenteaza pozitionarea site-ului in motoarele de cautare in vederea optimizarii constante.

Raportare

Serviciile SEO ofera posibilitatea masurarii eifcientei campaniei. In raportarea lunara sunt incluse informatii ce tin de traficul organic din site, pozitionarea expresiilor cheie in motoarele de cautare cat si vizibilitatea in cautari.

Numele complet*

Email*

Telefon*

Website*

Mesaj*

Contacteaza-ne


Vrei sa te promovezi eficient in mediul online?
Avem solutiile potrivite pentru tine. Intra in legatura cu un specialist!
021 528 01 68
Program: 9:00 - 17:30


Suna acum

Suna
Cere oferta