Pachete SEO

PACHETE SEO

Optimizarea SEO este un proces complex prin care se eficentizeaza un site pentru a beneficia de o pozitionare superioara in motoarele de cautare. Acest lucru presupune analiza si reconfigurarea continutului site-ului conform algoritmilor motoarelor de cautare.

Pachetele noastre SEO te ajuta sa cresti potentialul de trafic organic al site-ului tau, astfel incat acesta sa fie vizibil si accesibil si sa atraga vizitatori. Primul pas in optimizarea SEO presupune sa iti cunoastem afacerea, obiectivele, strategia de marketing, publicul tinta si competitia pentru a concepe un audit complet al site-ului. De ce este acest lucru important? Pentru ca fiecare element al site-ului, de la continut si cuvinte cheie, la meta-titluri, meta-descrieri, imagini si arhitectura site-ului sunt sistematizate si indexate de motoarele de cautare, iar interpretarea lor ne ajuta sa stabilim urmatorii pasi de lucru in site.

PACHETE SEO PERSONALIZATE

In functie de polivalenta site-ului tau, de domeniul afacerii tale si de competitie, stabilim strategia ce trebuie implementata pentru a-ti livra rezultatele dorite. Tocmai de aceea costurile pentru pachetele SEO sunt personalizate in functie de marimea, complexitatea si starea initiala a site-ului tau, precum si de numarul de cuvinte sau expresii-cheie dorite pentru procesul de optimizare.

Optimizarea inseamna personalizare pentru ca fiecare afacere este unica, la fel cum este si site-ul sau de prezentare. Oricat de asemanatoare ar parea la prima vedere unele site-uri, de fapt, au caracteristici si nevoi diferite, de aceea si solutiile livrate sunt diferite de la site la site. Unele au nevoie de dezvoltare de pagini noi, altele de modificari in cadrul meta-titlurilor sau meta-descrierilor, altele de cuvinte-cheie competitive sau chiar de continut complet nou, lucruri care nu sunt evidente la prima vedere. Treaba noastra este sa analizam si sa gasim cea mai buna metoda de optimizare pentru fiecare site in parte, astfel incat sa fie vizibil in mediul online, sa inregistreze o crestere constanta si durabila, optimizare ce nu poate fi realizata printr-un pachet SEO standard. Pachetele SEO personalizate sunt gandite special pentru a atinge scopurile care conteaza pentru afacerea ta, nu pentru o afacere generica care nu are nimic de-a face cu nevoile tale.

DETALII DE CONTACT

Luni-Vineri
9:00 – 17:00
Adresa
BULEVARDUL CAROL I 58, BUCURESTI
Email
info@seo-factory.ro