OPTIMIZARE SEO OFF-PAGE

Ce este SEO off-page si motivele pentru care trebuie sa-ti optimizezi site-ul afacerii tale

Cand vorbim despre promovare online, vorbim inevitabil despre promovarea SEO, un proces complex care se imparte in 2 mari etape. Mai jos iti vom explica totul despre optimizarea off-site.

Ce este SEO off-page?

Optimizarea pentru motoarele de cautare este o parte fundamentala a marketingului online si presupune cresterea pozitiei unui anumit site in lista de rezultate generate de motoarele de cautare, printr-o serie de activitati tehnice si creative, care il fac vizibil online si ii creeaza notorietate.

Totusi, pentru a fi vizibil si pentru a castiga pozitii superioare in pagina de rezultate, un site este nevoit sa aplice tehnici tot mai riguroase de optimizare, atat on-page, cat si off-page.

Spre deosebire de optimizarea on-page, adica in cadrul site-ului, etapa de optimizare off-page se refera la sustinerea lui prin metode de link building si este importanta pentru ca, indiferent cat de bine este optimizat un site on-page, fara optimizare off-page, acesta nu va aparea in rezultate. Exceptie fac cazurile in care competitia este foarte slaba sau inexistenta.

Optimizarea off-page este, de fapt, cea care se ocupa de obtinerea unei cresteri vizibile in motoarele de cautare si presupune, mai exact, dezvoltarea unei colectii de mentiuni in Social Media, advertoriale si articole care fac trimitere, prin link-uri, catre site-ul optimizat. Existenta unei retele de backlink-uri este importanta deoarece ajuta la intarirea autoritatii si pozitiei unui site in motoarele de cautare.

TOOL-URI PENTRU OPTIMIZAREA OFF-PAGE
Iata ce tool-uri poti folosi pentru optimizarea unui site off-page.

cognitiveseo
ahrefs
majestic
google search console
google analytics

  Nume complet*

  Email*

  Telefon*

  Website*

  Mesaj*

  DETALII DE CONTACT – SEO FACTORY SRL

  Luni – Vineri
  9:00 – 17:00

  Adresa
  BULEVARDUL CAROL I 58, BUCURESTI

  Email
  info@seo-factory.ro

  Telefon
  021 528 0168