Campanii adwords

Putini dintre cei care nu se ocupa de optimizare stiu ce reprezinta AdWord si inca si mai putini stiu sa explice exact de ce campaniile derulate prin intermediul acestui serviciu sunt benefice pentru un process de optimizare.

AdWords este un serviciu de publicitate online oferit de Google, cel mai mare si cel mai utilizat motor de cautare din sfera virtuala. Acest serviciu se adreseaza companiilor care cauta rezultate immediate, fara un accent prea mare pe durabilitatea acestor rezultate.
AdWords ofera clientilor platitori posibilitatea de a afisa un anunt pe prima pagina (in partile superioara si inferioara a paginii, precum si in laterala dreapta). Acesta va fi afisat doar la introducerea unor anumitor termeni de interogare iar initiatorul anuntului nu va plati decat in momentul in care un vizitator interesat da click pe anuntul respectiv.
Campaniile de publicitate prin intermediul serviciului AdWords sunt extreme de eficiente, mai ales datorita capacitatii extreme de targetare a audientei. Anuntul tau poate fi vizualizat doar de un grup bine definit de utilizatori, care indeplinesc concomitent mai multe conditii (legate de varsta, sex, preferinte, obiceiuri de consum etc.)
Pentru campanii AdWords targetate cu precizie elvetiana, nu ezita sa ne contactezi!

sefactory icon6 80x80
Optimizare site (SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

mai mult
sefactory icon1 80x80
Dezvoltare web

Dezvoltarea web poate varia de la o simpla pagina cu text pana la aplicatii internet dintre cele mai complexe, afaceri electronice si servicii de media sociale.

mai mult
sefactory icon3 80x80
Comert electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

mai mult
sefactory icon5 80x80
Campanii link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

mai mult

Despre seo factory

Intr-o firma buna, lucrurile merg bine. Intr-o fabrica, insa, ele merg “ca unse”. Si tot unsi, dar cu toate alifiile, sunt si oamenii care utilizeaza metode creative si durabile pentru a te aduce pe prima pagina in cele mai importante motoare de cautare: Google, Bing si Yahoo!. 

Furnizam solutii personalizate rapid si eficient:

Noi punem afacerea ta pe primul loc!


Mai mult...

Cere oferta

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input