Dezvoltare web

Termenul optimizare SEO este un pleonasm. SEO este acronimul expresiei Search Engine Optimization, care se traduce in limba romana prin “optimizare pentu motoarele de cautare”.

Afacerea ta ofera produse si servicii unice; pentru ca acestea sa ajunga la un numar cat mai mare de potentiali clienti, tu trebuie sa te asiguri ca obtii o buna vizibilitate. Aceasta se poate obtine printr-o serie de investitii inteligente in promovarea online si in comunicarea cu actualii si potentialii clienti.

La SEO-factory avem o echipa formata din programatori si designeri web entuziasti si creativi, coordonati de seniori cu experienta; acest lucru ne ajuta sa punem la dispozitie tuturor partenerilor nostri posibilitatea de a crea proiecte online complexe: portaluri tematice, site-uri de stiri pentru ziare sau reviste, magazine online etc.

Echipa noastra poate dezvolta orice proiect de la zero, oferind suport si consultanta nu doar pe durata dezvoltarii, ci si pe durata intregii perioade de promovare. Folosim cele mai noi tehnologii si strategii cu eficienta dovedita pentru toate proiectele pe care le dezvoltam sip e care le promovam.

Programare web: tehnologii web 2.0 si baze de date: PHP, JQUERY, MYSQL

Realizare portaluri: business to business si business to consumer

Creare si administrare retele sociale: sharing, socializare, partajare de informatii pe retelele sociale

Dezvoltare aplicatii web: servicii online sau aplicatii web personalizate

Daca ai nevoie de o solutie de dezvoltare web creative, rapida si eficienta, nu ezita sa ne contactezi!

sefactory icon7 80x80
Creare continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

mai mult
sefactory icon4 80x80
Campanii Social Media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

mai mult
sefactory icon2 80x80
Campanii Adwords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

mai mult
sefactory icon8 80x80
Landing Page/ Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

mai mult

Despre seo factory

Intr-o firma buna, lucrurile merg bine. Intr-o fabrica, insa, ele merg “ca unse”. Si tot unsi, dar cu toate alifiile, sunt si oamenii care utilizeaza metode creative si durabile pentru a te aduce pe prima pagina in cele mai importante motoare de cautare: Google, Bing si Yahoo!. 

Furnizam solutii personalizate rapid si eficient:

Noi punem afacerea ta pe primul loc!


Mai mult...

Cere oferta

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input