Optimizare site (SEO)

Termenul optimizare SEO este un pleonasm. SEO este acronimul expresiei Search Engine Optimization, care se traduce in limba romana prin “optimizare pentu motoarele de cautare”.

Asadar, atunci cand spunem optimizare SEO facem, de fapt, o eroare gramaticala. Insa acest termen a devenit atat de utilizat in limbajul de specialitate, incat are – in prezent – mii de cautari lunare.

Oricum s-ar numi, e cert faptul ca optimizarea pentru motoarele de cautare este cruciala pentru orice site competitiv si productiv. La Seo Factory vrem sa valorificam fiecare cuvant-cheie si fiecare expresie pentru a gasi unghiuri de abordare noi si interesante, asa ca nu iti oferim doar “optimizare SEO” , ci servicii SEO cu adevarat profesionale. Noi punem afacerea ta pe primul loc!

Ca sa fii pe primul loc, trebuie sa treci alaturi de noi prin etapele de optimizare SEO:

Evaluarea: Fiecare afacere este diferita, iar primul pas pentru noi este sa ne familiarizam cu felul in care functioneaza afacerea ta si cu telurile pe care le-ai stabilit. Asta ne ajuta sa exploram toate oportunitatile de dezvoltare pentru ca ce este important pentru tine este important si pentru noi.

Strategia: Norocul nu face parte din vocabularul nostru; noi ne bazam pe tehnici de marketing indelung studiate si testate, pliate pe nevoile tale specifice. Iti putem livra de fiecare data solutiile dorite in materie de optimizare SEO, pentru ca utilizam tehnici punctuale si transparente, cu rezultate usor de cuantificat.

Implementarea: Internetul este in continua schimbare iar profesionistii nostri utilizeaza cele mai populare canale sociale si software de ultima generatie pentru a-ti face afacerea remarcabila. Succesul tau este si succesul nostru, iar misiunea noastra este sa te punem mereu pe primul loc.

Analiza: Poti sa vezi exact modul in care serviciile noastre te ajuta. Noi monitorizam progresul si analizam rezultatele, apoi iti furnizam un raport complet si usor de inteles despre cum influenteaza traficul si vizitele pe site vanzarile tale si care este indicele de randament al investitiilor de pana acum.

In viziunea SEO Factory, cea mai importanta unealta de marketing este reprezentata de marile motoare de cautare, asta mai ales datorita faptului ca majoritatea utilizatorilor folosesc Google pentru a cauta diverse produse ori servicii. In lumina acesui lucru, orice site care isi doreste o prezenta online proeminenta si influenta trebuie sa sufere un proces de optimizare SEO inainte de a produce rezultatele dorite.

sefactory icon7 80x80
Creare continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

mai mult
sefactory icon4 80x80
Campanii Social Media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

mai mult
sefactory icon2 80x80
Campanii Adwords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

mai mult
sefactory icon8 80x80
Landing Page/ Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

mai mult

Despre seo factory

Intr-o firma buna, lucrurile merg bine. Intr-o fabrica, insa, ele merg “ca unse”. Si tot unsi, dar cu toate alifiile, sunt si oamenii care utilizeaza metode creative si durabile pentru a te aduce pe prima pagina in cele mai importante motoare de cautare: Google, Bing si Yahoo!. 

Furnizam solutii personalizate rapid si eficient:

Noi punem afacerea ta pe primul loc!


Mai mult...

Cere oferta

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input