CINE SUNTEM?

Seo Factory este o agentie digital full-service din Bucuresti, specializata in SEO, PPC (Google Adwords, Facebook Ads), strategii creative de digital marketing, dezvoltare si gazduire web. Crestem neintrerupt din 2007 si tintim mereu spre noi orizonturi si inaltimi, transformand ideile si afacerile clientilor nostri in branduri stabile.

Campanii PPC

Una dintre cele mai populare forme de promovare online este publicitatea de tip PPC (pay per click), care te ajuta sa gasesti publicul targetat prin afisarea de anunturi in sectiunea de linkuri sponsorizate ale motoarelor de cautare. Fie ca reclama ta inregistreaza sau nu click-uri, simpla ei afisare inseamna promovare. Avantajul este ca esti taxat doar atunci cand un utilizator intra pe anuntul tau. Cu toate astea, este important sa atragi cat mai multi vizitatori interesati, iar acest lucru se realizeaza prin folosirea cuvintelor cheie specifice.
Pentru ca business-ul tau sa se bucure de o campanie PPC eficienta, este recomandat sa te adresezi unei agentii PPC care cerceteaza piata si interesul utilizatorilor pentru stabilirea strategiei potrivite pentru tine. In plus, acest lucru iti permite sa te concentrezi mai mult pe partea operationala a serviciului sau produsului pe care il oferi si sa lasi pe seama specialistilor certificati PPC partea de promovare.

DE CE NOI?

PROFESIONALISM

Ne alocam timpul necesar pentru intelegerea in profunzime a afacerii, competitiei si clientilor tai, astfel incat sa livram solutii reale si rezultate

EXPERIENTA

Ne dezvoltam continuu, fiind la curent cu ultimile tendinte din domeniu, folosim instrumente profesionale de optimizare si promovare;

DEZVOLTARE

Punem accentul pe rata de conversie, mizand pe cresterea si dezvoltarea business-ului tau pe termen lung;

SOLUTII PERSONALIZATE

Oferim rapoarte amanuntite si suntem mereu aproapre de tine pentru a-ti oferi solutii personalizate si raspuns la orice intrebare;

EFICIENTA

Afacerea ta este importanta pentru noi, de aceea crestem traficul, vanzarile si numarul de clienti, combinand cele mai eficiente metode, asa incat sa salvezi timp si bani.

SERVICII COMPLEXE

Oferim servicii complete digital : hosting, web development, copywriting, SEO, PPC, astfel incat sa acoperim tot ce inseamna dezvoltare si promovare online pentru business-ul tau


Servicii PPC

O campanie PPC avantajoasa reprezinta o oportunitate extraordinara de cladire a afacerii, precum si vanzari directe. Prin configurarea corecta a unui anunt, poti genera venituri imediate. Acest lucru se realizeaza prin cercetare permanenta, testare si evaluare, cu scopul de a obtine cea mai mare rentabilitate a investitiei (ROI). Avantajul de a lucra cu o agentie PPC consta in aplicarea celor mai eficiente strategii care te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele de marketing prin targetarea celui mai valoros trafic.

Echipa Seo Factory cunoaste specificatiile unei configurari si optimizari corecte pentru ca o campanie Adwords sa aiba succes si sa te faca vizibil in online. Specialistii nostri concep campanii PPC pentru mediile sociale si nu numai, cu mesaje clare pentru public, astfel incat sa inregistrezi cresteri lunare vizibile ale numarului de clienti care apeleaza la serviciile tale. Optimizeaza si monitorizeaza permanent evolutia campanilor si rata de conversie, si iti ofera feedback real prin rapoarte clare despre performanta reclamei. De asemenea, primesti solutii explicite pentru o mai buna performanta in promovarea Google, Facebook, remarketing si Youtube, ceea ce pentru tine inseamna, practic, mai multi clienti si mai multe vanzari.


Cere oferta

Contacteaza-ne


Vrei sa te promovezi eficient in mediul online?
Avem solutiile potrivite pentru tine. Intra in legatura cu un specialist!
021 528 01 68
Program: 9:00 - 17:30


Suna acum

Online Chat


Suntem aici sa iti raspundem la intrebari.
Comunica cu noi chiar acum prin intermediul Live Chat-ului!

Live Chat

0
Connecting
Please wait...
Trimite un mesaj

Ne cerem scuze, nu exista operatori online. Lasati un mesaj.

Nume
* Email
* Ce serviciu va intereseaza?
Telefon
Inregistreaza-te acum

Ai nevoie de ajutor?Intra in legatura cu un consultant Seo Factory.

Nume
* Email
Ce cautati?
Suntem online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
Suna
Cere oferta