Dezvoltare web

Seo Factory este o agentie digital full-service din Bucuresti, specializata in SEO, PPC (Google Adwords, Facebook Ads), strategii creative de digital marketing, dezvoltare si gazduire web. Crestem neintrerupt din 2007 si tintim mereu spre noi orizonturi si inaltimi, transformand ideile si afacerile clientilor nostri in branduri stabile.

Site-ul afacerii tale reprezinta identitatea sa in mediul online, oferind posibilitatea targetarii clientilor interesati de serviciie prestate, de aceea aspectul sau este important. Un mod de prezentare profesional ii poate face pe potentialii clienti sa opteze pentru serviciile oferite si, mai ales, sa revina. Prin urmare, fiecare element al site-ului trebuie sa faca parte dintr-un tot unitar care sa-ti defineasca afacerea.
Fie ca ai sau iti doresti sa creezi un website de la zero, sa il dezvolti sau sa ii aduci imbunatatiri, prin intermediul limbajelor de programare, testare si asigurarea calitatii software, iti punem la dispozitie servicii complete de web development, personalizate in functie de nevoile si preferintele tale.

DE CE NOI?

PROFESIONALISM

Ne alocam timpul necesar pentru intelegerea in profunzime a afacerii, competitiei si clientilor tai, astfel incat sa livram solutii reale si rezultate

EXPERIENTA

Ne dezvoltam continuu, fiind la curent cu ultimile tendinte din domeniu, folosim instrumente profesionale de optimizare si promovare;

DEZVOLTARE

Punem accentul pe rata de conversie, mizand pe cresterea si dezvoltarea business-ului tau pe termen lung;

SOLUTII PERSONALIZATE

Oferim rapoarte amanuntite si suntem mereu aproapre de tine pentru a-ti oferi solutii personalizate si raspuns la orice intrebare;

EFICIENTA

Afacerea ta este importanta pentru noi, de aceea crestem traficul, vanzarile si numarul de clienti, combinand cele mai eficiente metode, asa incat sa salvezi timp si bani.

SERVICII COMPLEXE

Oferim servicii complete digital : hosting, web development, copywriting, SEO, PPC, astfel incat sa acoperim tot ce inseamna dezvoltare si promovare online pentru business-ul tau


Servicii dezvoltare web

Oferim solutii de dezvoltare in-house indiferent de complexitatea proiectului tau, acoperind o varietate de cerinte: de la inregistrarea unui domeniu si crearea de pagini simple, la site-uri de prezentare, aplicatii web, magazine online, design web responsive si migrare de date.

Echipa noastra iti dezvolta si optimizeaza site-ul, indiferent ca este vorba despre o pagina cu functii simple sau un magazin online, pentru orice platforma si rezolutie, astfel incat clientii tai sa aiba acces la serviciile tale si de pe telefonul mobil. De asemenea, creaza landing page-uri atragatoare spre care sa fie directionat traficul. Un landing page bine structurat contribuie la imbunatatirea interactiunii cu clientii si genereaza un volum mai mare de accesari si vanzari.

In cazul in care intampini probleme cu actualul site, realizat pe un script dificil sau codat in HTML, te putem ajuta sa preiei controlul asupra lui prin intermediul unei platforme CMS, cum ar fi WordPress sau Joomla. Mai simplu de gestionat si administrat, un CMS are posibilitati numeroase de editare si modificare a interfatei disponibile utilizatorului.

Gazduire web

Totodata, iti oferim servicii profesionale de gazduire pe SSD, adica iti punem la dispozitie spatiu pe un server de unde site-ul tau sa poata fi accesat cu usurinta oricand, de oricine.

Dezvoltare web

Cere oferta

Numele complet*

Email*

Telefon*

Website*

Mesaj*

Contacteaza-ne


Vrei sa te promovezi eficient in mediul online?
Avem solutiile potrivite pentru tine. Intra in legatura cu un specialist!
021 528 01 68
Program: 9:00 - 17:30


Suna acum

Suna
Cere oferta